Lánybúcsú szett "Diamond"

Ha Neked jutott az a megtisztelő feladat, hogy a menyasszony utolsó lánykori partiját emlékezetessé tedd, jó helyen jársz.

Minden lánybúcsú elengedhetetlen kelléke az idézés, az oklevél, a fogadalom, különféle vicces játékok, mint például férjismereti teszt, bókgyűjtő lap, mered vagy nem. Ezekre találsz ötleteket különböző stílusban, attól függően, hogy a menyasszonyhoz melyik áll közelebb. Ezeket a lapocskákat a menyasszony évek múlva is előveheti, és újra kellemes perceket okozhatnak neki.

  • Ha barátnőd már babát vár, a klasszikus bulizós-ivós lánybúcsú nem ajánlott. De ilyenkor is lehet igazán jó hangulatú partit rendezni neki! A kismamáknak külön szett rendelhető.
  • Ha változtatnál a lapok szövegén (pl. más szöveget szeretnél az oklevélre, idézésre, vagy más kérdéseket a férjismereti tesztbe), semmi akadálya, a megrendeléskor küldd el, hogy mit, mire szeretnél cserélni.
  • Szuper fotókat készíthettek egymásról a szelfikerettel, erre a Szelfikeret menüpont alatt találsz ötleteket.

Lánybúcsú emléklap-szettek

Az alábbi ikonokra kattintva részletesen megnézheted a lapokat. A rendeléshez szükséges kódszámot is itt találod.

Lánybúcsú szett "Girls"
Lánybúcsú szett "Pastell"
Lánybúcsú szett "1001"
Lánybúcsú szett "Cica"
Lánybúcsú szett "Barbie"

Mit tartalmaz a szett?

Idézés

Idézés

Meghívó

Meghívó

Oklevél

Oklevél

Eskü

Eskü

Férjismereti teszt

Férjismereti teszt

+ 4 játékot választhatsz az alábbiak közül

A lapok mérete A4-es, anyaga 300 gr műnyomó papír (olyan vastagságú, mint egy hagyományos névjegykártya). Az idézés mérete változó, de kis méretű (114×162 mm-es) borítékban elfér!

A lapokon szereplő összes szöveg módosítható, ha változtatni szeretnél a lapok szövegén, a megrendeléskor küldd el, hogy mit, mire szeretnél cserélni!

Ha az általad kiválasztott szett nem tartalmaz olyan játékot, amit viszont egy másik szett igen, akkor is kérhető, ilyenkor ugyanolyan grafikával elkészítjük, ennek nincs pluszköltsége.

A meghívó nem kerül nyomtatásra! JPG formátumban kapod meg, és egy emailhez csatolva tudod elküldeni a meghívottaknak. Csak teljes szett rendelhető!