Lánybúcsús játékok, feladatok

Itt olvashatod a feladatlapok, játékok leírását, ezek a legnépszerűbb lánybúcsús játékok,
de ha valamelyik helyett teljesen egyedit szeretnétek, természetesen az is megvalósítható!

Felelsz vagy Mersz?

Felelsz vagy mersz?

Különböző kérdésekre kell válaszolnotok, de ha a kérdés túl intim, vagy nem szívesen feleltek rá, akkor a kérdés melletti feladatot kell teljesíteni. Játszhatjátok úgy is, hogy minden kérdésre a menyasszonynak kell válaszolnia, vagy a feladatot teljesítenie.

Pasivadászat

Pasivadászat

Ezt a játékot utcán, vagy a bulihelyen játsszátok, de mindenképp ott, ahol vannak férfiak. A lapon különböző tulajdonságú pasik szerepelnek, mindegyik tulajdonság más-más pontot ér. A menyasszony akkor kap pontot, ha készít egy szelfit a kártyán szereplő pasival, min. 10 pontot kell összegyűjtenie.

Mered vagy nem?

Bulihelyen ajánlott játszani. Kis kártyákon különböző feladatok szerepelnek, ezeket a kártyákat kell egymás között szétosztani, és mindenkinek teljesítenie a kapott feladatot. Néhány feladathoz igencsak bevállalósnak kell lenni. De úgy is játszhatjátok, hogy az összes feladatot a menyasszonynak kell végrehajtania.

Bókgyűjtő lap

Bókgyűjtő lap

Ezt a játékot utcán vagy bulihelyen kell játszani, de mindenképp ott, ahol férfiak is megfordulnak, hiszen a menyasszonynak őket kell megszólítania, és megkérni őket,
hogy írják le a lapra, mit találnak rajta a legszebbnek. Sok-sok év múlva igazán jó lesz visszaolvasnia!

Szerelmes levél

Szerelmes levél

A menyasszonynak egy szerelmes levelet kell írnia leendő férjének, de előre meghatározott szavak beleszövésével. Így már nem is olyan könnyű…

Kívánságok a Menyasszonynak

Kívánságok a menyasszonynak

Minden lánynak írnia kell egy-egy jókívánságot vagy jótanácsot a menyasszony házas életéhez.

Férjismereti teszt

Férjismereti teszt

A leendő férjjel kapcsolatos kérdéseket kell az arának megválaszolnia. A végén a helyes válaszok függvényében osztályzatot kap, és kiderül, hány kérdésre tudott helyesen válaszolni.

Kívánságok a Babának

Kívánságok a babának

Ez a játék akkor ajánlott, ha a menyasszony már babát vár a lánybúcsú idején. Hasonló a „Kívánságok a menyasszonynak” játékhoz, de itt a születendő babának kell jókívánságokat írni.

Eskü

Eskü / fogadalom

A lánybúcsú végén a menyasszonynak egy esküt kell felolvasnia barátnői előtt, miszerint jó feleség lesz. Ezután, és a feladatok teljesítése után kaphatja meg az oklevelet.

Igyál HA...

Igyál, ha…

Szuper buli-indító, klasszikus alapozós játék. Ha igaz rád egy állítás, ami a lapon szerepel, inni kell egy kortyot*. Akire esetleg minden állítás igaz lesz, az már biztos jó hangulatban
indul el bulizni. *A játékot ajánlott nem tömény itallal játszani.

Randi tippek

Randi tippek

A lapra randi tippeket kell írnotok az ifjú párnak, amit bizonyos időközönként (egy héten egyszer, vagy minden házassági évfordulójukon) teljesíteniük kell. Ezzel feldobhatják majd házaséletük napjait. Színekkel jelöljük, hogy a ráírt program milyen jellegű: otthoni (ágyban maradós), vagy kimenős (mozi, színház, vacsora).